Kigetson AB

Frontlastare

XTREME 2

XTREME 2 frontlastare är designad för traktorer med effekt från 100 till 140 hk. Med Euro eller SMS/Trima fäste.

1900kg

Max. lyftkapacitet

376cm

Lyfthöjd

605kg

Vikt

Xtreme 2

Frontlastaren XTREME 2 är konstruerad för traktorer med en effekt på 100 till 140 hk. Strukturen svetsas med hjälp av en svetsrobot, vilket garanterar en robust ram och ergonomisk drift. Frontlastaren n är kompatibel med nästan alla storlekar av traktorer och finns i alla originalfärger. Den har utmärkta rörelseparametrar och prestanda, vilket innebär att den fungerar smidigt och effektivt. Dess enkla montering gör att den kan sättas på traktorn utan krångel.

Vi kan matcha färgen

till er traktor

Frontlastare beskrivning

Våra frontlastare kännetecknas av funktionalitet, vilket framgår av tydligt presenterade tekniska parametrar som gör att du enkelt kan hitta:

  • En frontlastare som är kompatibel med den maximala vikt som traktorn kan hantera,
  • En frontlastare med lämplig maximal lyfthöjd,
  • En frontlastarmodell som är anpassad till traktorns effekt. 

Vi gör allt vi kan för att göra det enkelt för dig att välja rätt produkt. Det är viktigt för oss att förse kunden med ett verktyg som hjälper honom att arbeta på gården. Därför erbjuder vi i denna kategori enheter som t.ex:

  • Frontlastare för gripning av stockar, gödsel och höbalar,
  • Frontlastare för lastning och transport av nödvändiga material,
  • Frontlastare för att skopa upp lösa och flytande material, stenar och organiska material.

HÅLLBARHET OCH PRECISION

Våra produkter har i åratal uppskattats för sin hållbarhet och tillförlitlighet tack vare den tekniska process som utvecklats och ständigt förbättrats under årens lopp. Bakom vår kvalitet står ett högkvalificerat team av ingenjörer och en maskinpark som använder de senaste tekniska innovationerna..

PULVERLACKERAD

Beläggningarna på våra lastare kännetecknas av jämnhet, enhetlig färg och inga fläckar. Tack vare detta ser våra produkter mycket estetiskt tilltalande ut. Den perfekta beläggningen, tack vare sin tjocklek (60-80 μm), är ett utmärkt korrosionsskydd.

ROBOT SVETSAD

Automatiserad svetsning säkerställer en ökad kvalitet på svetsarna genom större kontroll över parametrarna för svetsprocessen och svetsbanorna, vilket ger våra produkter en hög och repeterbar kvalitet.

Video på Xtreme 1​

Få Prisuppgifter på Xtreme 2