Kigetson AB

Betongblandare

Med en betongblandare som monteras direkt på lastmaskinen slipper man hämta betong från stationära blandare. Vilket minskar transportkostnader, tidsbesparar och då kan du även tömma ner där de behövs, vilket gör det till ett kostnadseffektivt val. 

Blandningstid

Ca 10 minuter

Ont i ryggen svg

Spara ryggen

när mixning och tömningen sker bekvämt från hytten

Redskapsfäste

Redskapsfäste

Valfritt fäste utan extra kostnad t.ex. sms/trima, stora bm och avant med fler.

  • Omrörares diameter 630 mm och en tjocklek på 15 mm 
  • Axel på 82 mm
  • Framblad 16×150 HB 500 slitstarkt stål
  • Bultat redskpasfäste 
  • Sidotömning finns på 200, 300 och 400l
  • Bottendränering öppnas hydrauliskt och finns på alla modeller.
  • Flik med tänder för att riva påsarna
  • Slangar som klarar upp till 300 bar
  • FAG lager

Offertförfrågan

Specificera vilken storlek som önskas så återkommer vi med en offert under arbetsdagen!

Våra storlekar

BreddVolymVikt
1100mm200 liter300 kg
1300mm300 liter350 kg
1600mm400 liter400 kg
1600mm500 liter500 kg
1600mm700 liter650 kg
2000mm900 liter800 kg
Vanliga Frågor Om Betongblandare

En betongblandare till traktor eller lastmaskin är en anordning som används för att blanda betong på plats. Den monteras vanligtvis på en traktor eller en lastmaskin och används för att blanda och transportera färsk betong till byggarbetsplatser.

En betongblandare till traktor eller lastmaskin har en trumma som roterar och blandar betongkomponenterna, inklusive cement, sand, grus och vatten. När trumman roterar blandas ingredienserna noggrant, och den färdiga betongen kan sedan tippas ur för användning på byggarbetsplatsen.

Fördelarna med att använda en betongblandare till traktor eller lastmaskin inkluderar ökad effektivitet och bekvämlighet på byggarbetsplatsen. Den gör det möjligt att blanda betong på plats, vilket minskar transportkostnader och sparar tid. Dessutom kan du anpassa blandningsproportionerna och blanda exakt den mängd betong du behöver.

Det finns huvudsakligen två typer av betongblandare till traktor eller lastmaskin: den ena är stationär som kan flyttas med pallgafflar eller 3-punkts fäste och denna styrs med hjälp av hydraulik eller kraftuttag. Den andra varianten ser ut som en betongblandarskopa och är den vanligaste till lastmaskin och är enkel att flytta och ha med sig på arbetsplatsen.

Vänligen skicka oss en offertförfrågan där ni beskriver vad för maskin ni har, vilket fäste ni önskar, hur ofta ni ska använda betongblandaren och till vad,  hur mycket betong ni hanterar